Поискай оферта съобразена с Вашите нужди
Dec 4, 2015

Изумително, ново и стилно! Това е Mago4 - не просто ERP, а ново бизнес преживяване!

За първи път в България Microinvest представя новата версия на Mago.net – Mago4. Напълно обновената платформа е с ново лого, страхотни нови възможности и огромен набор от удобни функционалности и предимства, които ще предложи на своите потребители. Това вече не е просто ERP софтуер – обновената архитектура позволява един напълно нов поглед върху отделните елементи на системата, с нови възможности за развитие и съвременна визия върху управляваните процеси.

Съвсем скоро Mago4 ще бъде достъпно за използване от крайни клиенти. До тогава ще разкрием малка част от новостите, залегнали в Mago4.

В Mago4 могат да се отбележат авангардни промени в интерфейса, като са запазени функционалните характеристики на Mago.net. Новата визия не включва просто промяна в  графичните елементи или цветовете, а тя надхвърля концепцията за удобен потребителски интерфейс, реализирайки идеята за истинско потребителско „преживяване“.

Новият изглед на Mago4 е вдъхновен от съвременните тенденции за възприемане на текущата информация и процеси, с които се работи в момента, да са акцент на преден план, докато всички останали елементи от интерфейса остават във фонов режим. Mago4 е с максимално изчистен вид, без тромави 3D ефекти и фотореалистични изображения, залагайки на стилизирани икони и богати цветове.

При създаването на визията на Mago4 са взети под внимание различните размери и резолюции на дисплеите на устройствата, на които софтуерът ще се използва. Традиционните ограничения, свързани с тази функция са вече преодолени. В новия дизайн се използват принципите за динамично адаптиране на елементите към размера на работния екран. Специално е помислено за потребителите, които ще използват Mago4 на своите мобилни устройствата със сензорни екрани, които макар и да не са идеалните инструменти за използването на максималната функционалност, са полезни за бързи справки или за операции по проверка или потвърждение. Може да обобщим, че интерфейсът на Mago4 е достатъчно „приятелски“ и отзивчив при допир и предлага комфортна работата „с пръст“ като алтернатива на кликването.

Визията на Mago4 се ръководи от едно простичко правило - да позволява на потребителите да получават ясни послания за смисъла на това, което се визуализира и възможните действия, които могат да се извършват с всеки бутон или икона. Дизайнът на началната страница на системата също е с напълно нов външен вид, който е ясен, изчистен и лек, характеризиращ се с наличието на „плочки“, които всъщност са различни панели, съдържащи групи от взаимосвързани функционалности.

Навигацията в обновената система е интуитивна и бърза. Началната страница позволява да бъде персонализирана според предпочитанията на всеки отделен потребител, като по този начин най-често използваните операции са винаги под ръка, а тези които не се използват ежедневно, могат да бъдат временно „скрити“. Мощната система за търсене сред ресурсите и данните на софтуера също е голямо предимство, което всеки ще обикне в Mago4.

Всички активни екрани и прозорци на системата (за въвеждане на данни, справки и бланки) са също с модерна нова визия и оптимизирани функции. Информацията се групира в зависимост от извършваните операции. Всичко, от което се нуждаете е достъпно още на първата страница на всеки активен документ, а останалите ненужни елементи са в лентата с инструменти. Същото удобство е налично и в активния панел, където различните функции се „показват“ или „скриват“ в зависимост от това дали в момента се използват или не. Налични са и други характерни елементи, като странични отметки, които могат да бъдат персонализирани с кратко описание, проектирани за удобно използване на често необходима информация като име на партньора или клиента, номер на документа и др.

Лентите с инструменти в Mago4 също са променени! Тяхната визия е по-изчистена, благодарение на удобните падащи менюта, предоставящи допълнителни функции. Иконите са по-големи и удобни за работа през сензорни дисплей, придружени са с допълнителен описателен текст за по-лесно разбиране на техните функции. Лентите с инструменти могат да бъдат премествани свободно и да се поставят на предпочитано място на работния екран. Наличните икони на тях се променят динамично в зависимост от контекста на функциите и възможните дейности.

Мощна технология за използване на шаблони събира различни стилове, цветове и шрифтове от различни компоненти, за да създаде индивидуална визия на продукта, която е съобразена с предпочитанията на всеки потребител. По този начин може да се постигне универсализация при използването на различни приложения и продукти.

Това са само някои от нововъведенията, които Mago4 ще предложи! За всички любопитни да се запознаят с другите иновативни функции, които ще променят стандартната представа за ERP софтуер, могат да изтеглят брошура с повече информация тук!

Очаквайте скоро и нашето специално събитие, на което ще представим обновената версия и ще демонстрираме как тя може да е правилният инструмент за Вашата дейност!

© Copyright Microinvest, 2018