Поискай оферта съобразена с Вашите нужди
Dec 2, 2015

Новата версия Mago.Net 3.12 вече може да бъде твоя!

Mago.Net 3.12 впечатлява с нови възможности, които са интересни за всички компании в областта на информационните технологии, мениджмънта и счетоводството.

На технологично ниво новата версия на Mago.Net вече може да  работи с Widows 8. Що се отнася до иновации, сигурност и ефективност, не можем да пропуснем да споменем базата данни: Microsoft SQL Server 2014 е най-модерната система за съхранение на корпоративните данни, на която можете да се разчита.

Ще отбележим и подобренията в MailConnector, които осигуряват сигурно изпращане на документи и информация по електронен път.

Подобрената версия на системата позволява да оптимизирате използването на програмата, като Mago.Net 3.12 съхранява информация за последно използваните документите, за да имате бърз и ефективен достъп до тях с едно кликване, когато отново Ви потрябват.

Mago.Net 3.12 включва актуална информация, която е особено полезна за оптимизация на процесите в една корпорация. С новата версия на Mago.Net всички вътрешнофирмени релaции се управляват в детайли!

Благодарение на Mago.Net 3.12 можете с лекота да създадете автоматично разсрочване на разходите и приходите с приоритети, които да бъдат разпределени на интервали от няколко месеца. А като допълнение, с Mago.Net 3.12 е повече от лесно да генерирате прогнози или окончателните счетоводни записвания.

В областта на продажбите това, което се откроява в новата версия на Mago.Net, е възможността за определяне на точни параметри за отпечатване на документи, свързани с приходите и разходите, специфични за всеки клиент, доставчик или продуктова категория.

В Mago.Net 3.12 Ви очакват още много елегантни възможности и функции, които да направят управлението на Вашия бизнес по-ефективно и удобно. Нека да Ви демонстрираме с персонален пример всички нови функции и възможности на най-популярната ERP система в Европа. Само се свържете с нас на 0700 44 700 или ни пишете на erp@microinvest.net.

Позволете си да бъдете модерни и успешни с Mago.Net 3.12!

© Copyright Microinvest, 2019